Футбольний клуб «Чернігів» припинив боротьбу за Кубок України

12 серпня матч другого попереднього етапу Кубку України футболісти ФК «Чернігів» провели вдома в Чернігові на стадіоні «Юність» проти команди Першої ліги — сумської «Вікторії».

Гра розпочалася із вшанування хвилиною мовчання загиблих під час бойових дій російсько-української війни.

В першому таймі було багато позиційної та силової боротьби. Втім, рахунок у матчі відкрили сумчани. Максим Євпак на 33-й хвилині, скориставшись помилками захисників чернігівців в карному майданчику, спрямував м’яч у ворота чернігівського голкіпера Максима Татаренка.

В другій половині гри, на 56-й хвилині Максим Шумило у власному карному майданчику руками завалив гравця «Вікторії», і арбітр матчу Сергій Подригуля призначив пенальті. Проте, удар з одинадцятиметрової позначки Сергія Машталіра впевнено парирував чернігівський воротар Максим Татаренко.

В другому таймі «тигри» прагнули відігратися, але сумські футболісти вправно діяли в захисті й довели гру до мінімальної перемоги.

Отже, після мінімальної поразки з рахунком 0:1 від сумської «Вікторії» чернігівські «тигри» припиняють боротьбу за Кубок України і повністю зосереджуються на іграх Чемпіонату України.

Олександр Молибога

Ще цікаві повідомлення

Не бажаєте прокоментувати?